Foto: PR
Foto: PR PR Ettens Mannenkoor

Ettens Mannenkoor nodigt gastzangers uit voor optreden Zwarte Cross

Muziek

ETTEN - Het Ettens Mannenkoor, een van de grootste zangverenigingen uit de regio, nodigt enthousiaste zangers uit om deel te nemen aan een buitengewoon optreden op de Zwarte Cross, een van de grootste festivals in Nederland.

Op zondag 21 juli zal het Ettens Mannenkoor samen met G-orkest Euphonia uit Eibergen en een eigen band een onvergetelijk muziekfeestje bouwen op de Theaterweide van de Zwarte Cross. Voor dit speciale evenement is het koor op zoek naar zo’n 20 enthousiaste mannen tussen de 25 en 65 jaar oud, ongeacht hun zangervaring.

Deelnemers krijgen de kans om samen met het Ettens Mannenkoor op het podium te staan en de energie van het publiek te voelen, terwijl ze, naast hun eigen repertoire, ook bekende hits zoals ‘Heb je even voor mij’, ‘De Engelbewaarder’ en ‘Meisjes met rode haren’ ten gehore brengen.

Om deel te nemen aan dit unieke optreden zijn er acht repetities gepland op maandagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur. Deze repetities bieden deelnemers de gelegenheid om hun zangvaardigheden te ontwikkelen en vertrouwd te raken met het repertoire.

Het Ettens Mannenkoor heet alle geïnteresseerde zangers van harte welkom en staat klaar om hen alles te leren wat ze moeten weten om een succesvol optreden neer te zetten op de Zwarte Cross. Geïnteresseerden worden vriendelijk verzocht om zich van tevoren aan te melden door een e-mail te sturen .

Het belooft een unieke en onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers en het publiek. Het Ettens Mannenkoor kijkt ernaar uit om samen met nieuwe zangers een muzikaal hoogtepunt te creëren op de Zwarte Cross.

voorzitter@ettensmannenkoor.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant