Wandeling.
Wandeling. PR

Aan de wandel met de bibliotheek

Natuur

GENDRINGEN/VARSSEVELD - Gedurende de hele maand november is de campagne Nederland Leest. Bezoekers van de bibliotheek krijgen dan het boek ‘De wandelaar’ van Adriaan van Dis cadeau. Ook organiseert de Bibliotheek Achterhoekse Poort een aantal activiteiten rondom dit boek: op 18 november is er een workshop Wandelen met Google Maps én kun je op pad met een wandelcoach.

Dit jaar staat Nederland Leest in het teken van het thema Over de grens. De Bibliotheek Achterhoekse Poort organiseert daarom in de maand november verschillende activiteiten.
Wandelen met Google Maps: tijdens deze workshop op donderdag 18 november vanaf 10.00 uur in de Bibliotheek Gendringen, ontdekken deelnemers het gemak van de smartphone tijdens het wandelen. Voor het vinden en uitstippelen van de mooiste routes met Google Maps, maar ook voor het gebruik van knooppunten en andere apps.
Op pad met een wandelcoach: Op donderdag 18 november laat wandelcoach Marja Raterink tijdens een wandeling van ongeveer een uur, deelnemers ervaren wat wandelen voor hen kan doen. Ze geeft oefeningen en past hierbij ook elementen uit Qigong toe, een onderdeel van de Chinese bewegingsleer. De wandeling start om 14.00 uur vanuit de Bibliotheek Varsseveld.
Aanmelden kan via de Activiteitenkalender op www.achterhoeksepoort.nl of 088-0062929, of in de bieb.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant