Wandeltocht.
Wandeltocht. Pixabay

UPDATE: Winterse wandeltocht op tweede kerstdag afgelast!

Natuur

SILVOLDE - Op zondag 26 december, tweede kerstdag, start er vanaf Schuttersvereniging Willem Tell, Kerkenstraat 17 in Silvolde, weer een wandeltocht, georganiseerd door VVV Oude IJsselstreek. 

DE ORGANISATIE LAAT WETEN DAT MET HET INGAAN VAN DE HARDE LOCKDOWN DE WINTERWANDELTOCHT ZONDAG WORDT AFGELAST!

De routes lopen onder andere langs de Oude IJssel, DRU, door Bontebrug en via weerstation Lichtenberg. Er is keuze uit afstanden van 10, 15 en 20 kilometer. Onderweg geniet je bovendien van midwinterhoornblazers, naast de inbegrepen kop soep en glühwein (i.v.m. coronamaatregelen zijn deze to-go).
Starten kan tussen 10.00 en 14.00 uur. Deelname kost zes euro (KWBN-leden krijgen een euro korting). Deelnemers krijgen een routebeschrijving in de vorm van een boekje. Deelname is op eigen risico. De organisatie dient zich te houden aan de op dat moment geldende coronamaatregelen. Bij binnenkomst van de startlocatie zal gevraagd worden om een QR-code. Daarnaast geldt er een 1,5 meter-afstandsregel, evenals een looprichting, bij de startlocatie en zijn mondkapjes vereist. Hierop zal bij binnenkomst van de startlocatie gecontroleerd worden door één van de vrijwilligers.
“Wij willen je met klem verzoeken als je met een groter gezelschap komt, één persoon naar binnen te laten gaan bij het startbureau, om namens het gehele gezelschap de deelnameprijs te voldoen. Alle deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte zijn en het naleven van de op dat moment geldende regels.”


vvvoudeijsselstreek.nl/agenda

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant