Open tuin. Foto: PR
Open tuin. Foto: PR PR

De tuin van Nico Wissing en ’t Meihuus gaan weer open

Natuur

Breedenbroek, Megchelen - Op maandag 6 juni (2e pinksterdag) tussen 12.00 en 16.00 uur is de eerste gelegenheid om Landschapstuin ’t Meihuus aan de Terborgseweg 19 in Breedenbroek en de landschapstuin van Nico Wissing aan de Julianaweg 22 in Megchelen te bezoeken.

De landschapstuin in Breedenbroek is een combinatie van een wild natuurlijk gedeelte met een paddenpoel en een meer formeel gedeelte met vaste planten, borders, heesters en vele soorten bomen, verbonden met ruime gazons. De tuin heeft vele zitplekken, zichtlijnen en uitzicht op het mooie Achterhoekse landschap.
De landschapstuin van Nico Wissing verrast met golvende hagen, slingerende wandelpaden, bloeiende vaste plantenborders, een tuinkas, natuurvijver, lindenloof en heerlijke zitplekken. In de tuin worden kunstwerken van Han Lammers tentoongesteld. Daarnaast zijn er naast de ontwerpstudio het werk van Nico Wissing en de bladsierkunstobjecten van Ben Clevers te bewonderen.
De tuinen zijn ook te bezoeken op zondag 3 juli, zondag 7 augustus en zondag 4 september, telkens tussen 12.00 en 16.00 uur.
Per tuin bedraagt de entree 3,50 euro per persoon. Daarnaast is koffie en thee verkrijgbaar voor een euro. Meer informatie vindt u op de websites.


www.meihuus.nl 

www.nicowissing.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post