De organisatie van de reünie, v.l.n.r.: Marieke Gesink, Anniek Ankersmit, Melanie van Berkum, Sander Vredegoor en Riny van Mourik. Foto: PR
De organisatie van de reünie, v.l.n.r.: Marieke Gesink, Anniek Ankersmit, Melanie van Berkum, Sander Vredegoor en Riny van Mourik. Foto: PR PR

Sinderen neemt afscheid van basisschool met reünie

Onderwijs

SINDEREN - Aan het eind van dit schooljaar zal de basisschool op Sinderen haar deuren gaan sluiten. Hiermee komt er een eind aan ruim 360 jaar basisonderwijs op Sinderen. “Reden voor een reünie”, vindt Riny van Mourik.

“Nu de school nog in gebruik is, is dit hét moment om samen herinneringen op te halen en afscheid te nemen van de basisschool”, aldus Riny. Naast de huidige leerlingen en hun ouders worden ook oud-leerlingen, oud-ouders, oud-leerkrachten, buurtgenoten en andere betrokkenen opgeroepen om naar de reünie te komen op zaterdag 25 juni tussen 13.00 en 16.30 uur. Er is geen vast programma, dus men kan naar wens binnenwandelen.
Opgave kan tot 1 juni door te mailen naar wegwijzersinderen@gmail.com. Deelname is gratis.

Boekje
Ook wordt er gewerkt aan een herinneringsboekje. Dit boekje zal ongeveer 20 euro gaan kosten. Belangstellenden kunnen dit eveneens via mail doorgeven.
De reünie vindt plaats in de school aan Kapelweg 58 op Sinderen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant