Linde en Sophie van IKC de Meeander Varsseveld. Eigen foto.
Linde en Sophie van IKC de Meeander Varsseveld. Eigen foto. Eigen foto.

Meeander Varsseveld bedankt speel-o-theek

Onderwijs Kinderredactie

VARSSEVELD - Hallo, wij zijn Linde en Sophie van IKC de Meeander Varsseveld uit groep 8 en wij willen graag namens de hele school de speel-o-theek bedanken voor het geld dat we hebben gekregen om nieuwe materialen aan te schaffen. In het volgende kopje leggen we uit wat we van het geld hebben gekocht.

Door Linde en Sophie

Wat we hebben gekocht
Van het geld dat we hebben gekregen hebben we nieuwe sportmaterialen gekocht zoals: tennis rackets, badminton spullen, pingpong spullen en een voetvolleybal net. Daarnaast hebben we ook nieuwe boeken mogen aanschaffen bijvoorbeeld boeken voor toneel lezen en ook hebben we gewone leesboeken aangeschaft.Dit vinden wij erg belangrijk, omdat je lezen goed moet blijven stimuleren.

Wat is toneellezen
Toneellezen is een leuke manier om kinderen aan het lezen te krijgen.Het lezen doe je altijd met zijn twee├źn of met meer mensen.Als je het boek begint kiest iedereen een eigen personage uit, daarna kan je beginnen met lezen.

De mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.
Wij willen Evelien Schuurman en Nathalie Heusinkveld heel erg bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt. We hebben al heel veel plezier gehad van de spullen die we hebben aangeschaft en we hopen er nog lang mee te kunnen doen.

Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant