De eerste kandidaten op de lijst van PRO!. Foto: Marco Kraan
De eerste kandidaten op de lijst van PRO!. Foto: Marco Kraan Marco Kraan

Gülden-Siner Sir leidt kandidatenlijst van PRO! voor gemeenteraadsverkiezingen

Politiek

OUDE-IJSSELSTREEK - PRO!, de nieuwe lokale politieke partij in Oude IJsselstreek, heeft de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd.

Met maar liefst 21 kandidaten, die allen hun sporen hebben verdient in het maatschappelijke leven, gaat PRO! De verkiezingen in onder leiding van Gülden-Siner Sir, die het lijsttrekkerschap op zich neemt. PRO! is een mix van vernieuwing, verjonging en ervaring. “Een lijst met bekende namen waarmee onze inwoners op al onze kernonderwerpen kunnen meedenken, meedoen en meebeslissen”, aldus een woordvoerder.
Het volledige verkiezingsprogramma wordt in januari gepresenteerd. Hierbij staan de kernonderwerpen: Wonen-Zorg en Ouderen, Groen, Klimaat en Energie, Armoede, Jongeren, Sociaal en Inclusie, Onderwijs, Econmie, Sport en Cultuur, Veiligheid, Kleine Kernen en de Ombudsfunctie centraal.
De kandidaten nemen belangstellenden vast mee in het programma in de podcasts op www.pro-oij.nl, Facebook en andere sociale media.
Op de foto staan de eerste kandidaten: v.l.n.r. Jan Bogerd/Varsseveld, Hein van Groningen/Silvolde, Gülden Siner-Sir/Silvolde, Elja Versteeg/Ulft, Gilbert Esser/Gendringen, Suzan Tuit/Etten, Harm Keller/Terborg, Esther Verberne/Terborg, Heini Peters/Varsseveld-Westendorp, Ronald Falke/Silvolde, Roy Splithof/Gendringen.

De volledige lijst:

1. Gulden Siner-Sir Silvolde 

2. Jan Bogerd Varsseveld 

3. Elja Versteeg Ulft 

4. Heini Peters Westendorp 

5. Gilbert Esser Gendringen 

6. Suzan Tuit Etten 

7. Esther Verberne Terborg 

8. Harm Keller Terborg 

9. Roy Splithof Gendringen 

10. Ronald Falke Silvolde 

11. Michel de Leeuw Terborg 

12. Hein van Groningen Silvolde 

13. Rudie Liebrand Ulft 

14. Gerard Mientjes Silvolde 

15. Marco Kraan Silvolde 

16. Roy Gries Silvolde 

17. Pascal van Aken Ulft 

18. Dorien Heebink Silvolde 

19. Diana van Schoorl Ulft 

20. Jan Vesters Ulft 

21. Jan Olthof Silvolde 

Op de ALV van 18 december zal de voorzitter van de kandidatencommissie, Geert Teunissen, een toelichting geven over de totstandkoming van deze conceptlijst. Het bestuur heeft het concept voorstel van de kandidatencommissie ongewijzigd overgenomen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant