Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof.

Beeld: ©RVD Ð Valerie Kuypers en Martijn Beekman
Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof. Beeld: ©RVD Ð Valerie Kuypers en Martijn Beekman

Minister Christianne van der Wal te gast bij eerste editie Piment

Politiek

DOETINCHEM - Op zondagmiddag 5 februari komt minister Christianne van der Wal naar Doetinchem. Zij schuift bij Wouke van Scherrenburg aan tafel tijdens de eerste editie van Cultureel Café Piment in de Seesing Flex zaal van Amphion Theater.

De gasten
Voor de pauze ontvangt Van Scherrenburg de minister voor Natuur en Stikstof Christianne van der Wal en scheidend chirurg Sjoerd van der Meer. Na de pauze schuiven de burgemeesters Loes van de Meijs van Doesburg, Otwin van Dijk van de Oude-IJsselstreek en Mark Boumans van Doetinchem aan. De co-host op zondag 5 februari is journalist en presentator Nynke de Zoeten. De muzikale opluistering wordt verzorgd door sing a songwriter ‘Marise’ uit Doetinchem, samen met Tim die haar op akoestisch gitaar begeleidt.

De vast columnist van Piment, Frans Miggelbrink zal op een bijzondere wijze aanwezig zijn deze eerste editie. 

Politiek Cultureel Café Piment
Piment is al jarenlang een begrip in Doetinchem; hét politieke café op de zondagmiddag, onder de bezielende leiding van Wouke van Scherrenburg. Tafelgasten uit de landelijke politiek, regionale bestuurders, schrijvers en verslaggevers uit politiek Den Haag passeerden de revue de afgelopen jaren. De succesformule in de kleine zaal van Amphion Theater is terug, nu met de toevoeging van cultuur. Voor dit jaar staan er vier edities gepland. De eerste is zondag 5 februari aanstaande. Wie de gasten voor zondag 12 maart, 8 oktober en 19 november zijn, blijft vooralsnog een verrassing. 

Tijdstip en start kaartverkoop 

Inloop vanaf half drie. Aanvang 15.00 uur tot 17:00 uur. Entree € 8,50 incl. garderobe & een pauzedrankje. Bestel online je kaarten via www.amphion.nl, telefonisch of voor aanvang bij de kassa van AmphionTheater, Hofstraat 159 te Doetinchem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek