Meer leren over het christelijk geloof in de Alpha-cursus. Foto: PR

Meer leren over het christelijk geloof in de Alpha-cursus. Foto: PR

Foto: PR.

Alpha-cursus in Maria Laetitia Parochie

Religie

ULFT - De Maria Laetitia Parochie begint eind oktober met een drie maanden durende Alpha-cursus. In een reeks avonden en een zaterdag worden hoofdthema’s van het christelijk geloof op toegankelijke wijze uitgelegd.

De cursusavonden beginnen met een ontmoeting tijdens een gezellige heerlijke maaltijd. Daarop volgt een korte inleiding of een film over het thema van die avond. Na een drinkpauze gaan de cursisten met elkaar in (kleine vaste) deelgroepen in gesprek aan de hand van enkele vragen passend bij het thema. In een open sfeer kan elke deelnemer zijn vragen stellen, twijfels en (geloofs)ervaringen delen én al luisterend naar elkaar antwoorden zoeken. Alpha is geschikt voor geïnteresseerden in het christelijk geloof, voor beginners en gevorderden.
De eerste avond, op dinsdagavond 31 oktober is een proefavond en een vrijblijvende kennismaking. De overige avonden zijn op alle dinsdagen tussen 7 november en 30 januari volgend jaar (m.u.v. 5 december, 26 december en 2 januari) en op zaterdag 6 januari. Locatie is de HH. Petrus en Pauluskerk, Pastoor Vernooystraat 7, Ulft en de avonden duren van 18 tot 21.30 uur.
Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de maaltijd is welkom. Aanmelden via de website.


www.maria-laetitia.nl/Alpha-cursus

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek