Kleuters in de gymzaal. Foto: PR
Kleuters in de gymzaal. Foto: PR PR

Kleuters maken spelenderwijs kennis met voetbal

do 14 okt 2021, 10:31 Sport

TERBORG - Alle kinderen vinden het leuk om tegen een bal te schoppen en er achteraan te hollen. Iedere kleuter- jongen of meisje - weet wat voetbal is. 

Dat weten ze bij de voetbalclubs in Terborg en Silvolde maar al te goed. Om de jongste kinderen kennis te laten maken is er kleutervoetbal. De oefeningen vinden plaats in Kulturhus De Rietborgh in Terborg.
In het knusse gymlokaal krijgen de kinderen een programma met de beginselen van het voetbalspel, dat is afgestemd op hun leeftijd. Kleutervoetbal stimuleert de motoriek van de kinderen, want ook vaardigheden als springen, huppelen en klimmen horen bij de training. In Terborg gebeurt dat al 25 jaar onder de deskundige en enthousiaste leiding van Wilma Thuis.
Vanaf drie jaar zijn de kleuters welkom. En nu is er weer plaats in de groep. Natuurlijk kunt u met uw kind eerst eens vrijblijvend een kijkje komen nemen. Iedere woensdagmiddag is er training in de zaal en daarnaast zijn er door het jaar binnen en buiten veel leuke activiteiten. Wilma Thuis kan er meer over vertellen: 06-12859475, wilmathuis@concepts.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post