Lisa van Arragon scoort voor Vollverijs. Foto: John Rabelink
Lisa van Arragon scoort voor Vollverijs. Foto: John Rabelink John Rabelink

Vollverijs heeft vijf sets nodig tegen Forza

Sport

TERBORG - De dames van de Terborgse volleybalvereniging Vollverijs moesten het zonder Dieske en de geblesseerde Jet doen, maar met Nanne en Neel, normaal spelend bij Dames 2.

De eerste twee sets liepen zoals verwacht. Tegenstander Forza had weinig in te brengen. Lisa scoorde 100% en dat zorgde voor een 2-0 voorsprong: 25-18, 25-12

Zo leek het ook de 3e en 4e set te gaan. Een voorsprong van 17-12 in de 3e set was echter niet voldoende. De gedrevenheid, Passion, was er niet meer en daar profiteerden de dames uit Laren van en wonnen deze set met 23-25.
Zo verliep ook de 4e set. Een 21-16 voorsprong bleek niet voldoende om de set binnen te halen en wederom greep Forza haar kans en won ook deze set met het kleinst mogelijke verschil: 27-29.
De noodzakelijke 5e set werd alsnog door Vollverijs gewonnen: 15-11
Positief aan deze wedstrijd was dat er twee sets goed werd gespeeld, het meespelen van Nanne en Neel die het erg goed deden en dat er toch nog werd gewonnen. 3-2.

Kijk voor meer nieuws op de site van Vollverijs.