Achterhoek Cup, toss voor wedstrijd sc Varsseveld vs VVG 25. Foto: PR
Achterhoek Cup, toss voor wedstrijd sc Varsseveld vs VVG 25. Foto: PR

Achterhoek Cup: Varsseveld, Grol, Trias en SDOUC in halve finale

Sport

REGIO - Ondanks het terugtrekken van een aantal clubs door verschillende oorzaken in de afgelopen maanden, is de finaledag voor de organisatie van de Achterhoek Cup in zicht. Afgelopen week hebben de clubs Varsseveld, Grol, Trias en SDOUC de laatste vier in de categorie Standaard Heren bereikt.

Varsseveld versloeg op eigen veld met ruime cijfers het O23 team van VVG’25 uit Gaanderen en speelt op dinsdag 26 april tegen FC Trias uit Winterswijk. De tweede halve Finale wordt op dinsdag 3 mei gespeeld. SDOUC uit Ulft treft dan sv Grol uit Groenlo. 

Ook bij categorie vrouwenvoetbal zijn de vier halvefinalisten bekend. De favorieten voor de titel DZC’68 VR1 uit Doetinchem en AZSV VR1 uit Aalten spelen de halve finale tegen de vrouwenteams Longa’30 en FC Zutphen. Op woensdag 18 mei staat de wedstrijd Longa’30 VR1 tegen AZSV VR1 op het programma. Een week later, woensdag 25 mei, de tweede halve finale tussen DZC’68 VR1 en FC Zutphen VR1. 

Alle halve finales worden afgewerkt op neutraal terrein en worden gespeeld op Sportpark Dichteren in Doetinchem, de thuishaven van vv VIOD.

De winnaars van deze duels plaatsen zich voor de finaledag op zaterdag 25 juni. Om 10.00 uur wordt op Sportpark Dichteren in Doetinchem gestart met de JO15 finale tussen de JO15 teams Ulftse Boys/SDOUC/GWVV/NVC/Etten JO15-1 en Vorden JO15-1. De aftrap van de vrouwenfinale is om 12.30 uur. De finale bij de mannen is om 19 uur. De toegang bij de finales van de JO15 en vrouwen is gratis. 

Lucky Ajax
Om 16.00 uur is een extra wedstrijd ingepland. De Achterhoek Cup bestaat tien jaar en heeft Ajax uitgenodigd. Het team ‘Lucky Ajax’, met onder andere Sjaak Swart en Simon Tahamata, speelt een wedstrijd tegen de Oldstars van De Graafschap en VIOD. De voorverkoop van de toegangskaarten voor de herenfinale en de Lucky Ajax wedstrijden is inmiddels gestart.


achterhoekcup.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant