Cas de Neling (r) neemt de felicitaties in ontvangst na zijn honderdste treffer voor GWVV. Foto: Nico Marcus

GWVV veel te sterk voor Etten: 1-6

Sport

Cas de Neling maakt honderdste voor GWVV

ETTEN - GWVV heeft zondagmiddag ruimschoots gewonnen van Etten. De derby tegen Etten werd gespeeld op sportpark De treffer in Etten eindigde met een met 6-1 overwinning voor de gasten uit Varsselder.

Etten leek aanvankelijk het initiatief te pakken maar GWVV nam al snel het heft in handen. In de 5de minuut werd het 1-0 door Jochem Geerts, die door de Ettense defensie soleerde. Hierna scoorde Bart Rots al in de 12de minuut de 2-0. Etten kwam in de eerste helft nog een paar maal bijna tot scoren maar de buitenkant paal en de GWVV-goalie Tim Jansen zorgden ervoor dat Etten niet doeltreffend was.
In de tweede helft was het Cas de Neling die in de 53ste minuut zijn honderdste doelpunt voor GWVV maakte en hiermee de wedstrijd definitief in het slot gooide. Hierna was het Cas de Neling-time want hij scoorde ook de 4-0 en 5-0 voor GWVV, een zuivere hattrick.
Etten kon nog een keer tegen scoren, maar de mooie treffer van 6-1 van opnieuw Cas de Neling gaf nog meer glans aan de ruime overwinning van GWVV.