Er liggen twee padelbanen op het gerenoveerde tenniscomplex De Paasberg. Foto: PR
Er liggen twee padelbanen op het gerenoveerde tenniscomplex De Paasberg. Foto: PR

Opening en open dag bij LTC De Paasberg

Sport

SILVOLDE - LTC De Paasberg opent op zondag 15 mei de twee net aangelegde padelbanen op het gerenoveerde tenniscomplex aan de Laan van Schuylenburch 6a in Silvolde. Ter gelegenheid hiervan houdt de club een open dag voor alle belangstellenden tussen 13.00 en ongeveer 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

De padelsport is erg in opkomst. Het bestuur van LTC de Paasberg speelt hierop in door de aanleg van twee splinternieuwe padelbanen. Inmiddels worden de banen intensief gebruikt.
De afgelopen maanden is ook het tenniscomplex aangepakt, de entree is prachtig vernieuwd en er zijn nieuwe zitbanken geplaatst. Het complex ziet er werkelijk prachtig uit. “We hebben dit gefikst met inzet van vele leden binnen onze vereniging, daar ben ik super blij mee”, zegt Peter Smit, voorzitter van LTC De Paasberg. “Het bestuur is zeer trots op het resultaat en wil met veel plezier het complex aan u laten zien.”

Op 15 mei kan ook actief meegedaan worden. Er worden demonstraties en clinics gegeven. Kom in tenniskleding met tennisschoenen naar de banen en maak kennis met de padelsport. Peter Smit: “Ik hoop dat we deze middag veel bezoekers en nieuwe leden krijgen. We groeien en elk nieuw lid is van harte welkom bij deze mooie club.”

Voor meer informatie over de padel- en tennissport, kan men terecht op de website van De Paasberg.

www.ltcdepaasberg.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant