Stijn Koolschijn op het tennispark van Varsseveld. Foto: Roel Kleinpenning
Stijn Koolschijn op het tennispark van Varsseveld. Foto: Roel Kleinpenning foto Roel Kleinpenning

Senioren in beweging bij V.L.T.C. Varsseveld

Sport

VARSSEVELD - Op de tennisbanen in Varsseveld aan de Westelijke oude Aaltenseweg 2 is Stijnsbeweegclub in april gestart met een beweegprogramma, speciaal voor senioren. Elke dinsdagochtend is er ‘tennis je fit’ en ‘wandelen & skills’. Op de donderdagochtend is er ‘sport & spel’.

Het beweegprogramma is laagdrempelig en iedereen kan meedoen. Door middel van Sport & Spel wordt er gewerkt aan de motorische vaardigheden. Stijn vertelt er zelf het volgende over: “Stijnsbeweegclub is voor iedereen. Het gaat mij er tijdens het beweegprogramma niet eens zo zeer om dat iemand intensief sport, het gaat er mij om dat senioren in beweging zijn.”
Het gevarieerde beweegprogramma op maat zorgt ervoor dat dit voor iedereen mogelijk is. Tijdens het programma staan plezier, bewegen en het trainen van motorische vaardigheden centraal. Bewegen is gezond en kan voor senioren op meerdere plekken in Varsseveld. Dit kan bij Stijnsbeweegclub maar ook bijvoorbeeld bij Vital, De beweegtuin, SV Westendorp of Walking football bij V.V. Varsseveld.
Op zaterdagochtend 14 mei is er op de tennisbanen in Varsseveld een gratis Sport & Spel-ochtend, speciaal voor senioren. De beweegochtend, van 09.00 tot 11.00 uur, wordt georganiseerd door Stijnsbeweegclub. Belangstellenden zijn van harte welkom. Wie meer informatie zoekt of lid wil worden van Stijnsbeweegclub kan terecht op de website of bel met Stijn, tel. 06-30878436.


www.stijnsbeweegclub.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post