Sjoerd te Boekhorst scoorde twee keer bij Ulftse Boys-KSV. Foto: Chantal Parauti Chantal Parauti

Turbulente slotfase bij winnend Ulftse Boys

Sport

ULFT - De slotfase vanaf minuut 87 van de wedstrijd Ulftse Boys tegen KSV uit vragender was onderwerp van het gesprek in de derde helft.

Bij een stand van 3-1 (tevens de eindstand) scoorde Jelle Immink in buitenspelpositie. Het doelpunt werd op aangeven van assistent scheidsrechter van KSV afgekeurd. De nog in juichstemming verkerende Ulftenaren zagen niet dat de tegenstander het spel snel hervatte en daardoor kwam de spits van KSV oog in oog met Ulftse Boys keeper Hidde Vinkenvleugel. Ook nu was het een buitenspelsituatie, maar dit keer nam scheidsrechter Mulder uit Arnhem het vlagsignaal niet over van zijn assistent aan Ulftse zijde. Doelman Vinkenvleugel maakte een overtreding op de doorgebroken spits van Vragender buiten het 16-meter gebied en kreeg de rode kaart voorgeschoteld van de leidsman. De winst kwam niet in gevaar, maar de ploeg van trainer Wilco Geerts moet het volgende week zonder hun eerste doelman opnemen in de derby tegen en in Etten. Sneu voor de keeper van een winnend Ulftse Boys.
Aan Ulftse zijde scoorden Sjoerd te Boekhorst tweemaal en Omar Osman. Maar daarover had bijna niemand het.