Vollverijs blokkeert een aanval van Wivoc. Foto: PR
Vollverijs blokkeert een aanval van Wivoc. Foto: PR

Vollverijs dames winnen van lantaarndrager

Sport

TERBORG - De dames van Vollverijs moesten het opnemen tegen rode lantaarndrager Wivoc. Deze club speelde de laatste seizoenen nog in de top van de promotieklasse. Een aantal speelsters verhuisden naar een andere club en het gevolg is een bijna zekere degradatie. Het lijkt van te voren dan een eenvoudige klus voor de dames van Vollverijs. En dat was het ook.

De eerste set begonnen de gasten uit Winterswijk nog vol enthousiasme. Maar dat is niet voldoende om een set te winnen. De nodige punten werden nog gescoord door de service maar verloor Wivoc veel punten door slechte passing: 25-18. De tweede set was Vollverijs wederom de bovenliggende partij: 25-11. De afwezigheid van Jill, Eva en Lisa(blessure) werd ruim gecompenseerd door de prima spelende Nanne, Neel en Michelle. De derde set gaf Wivoc het op en werden de Winterswijkers onder de 10 gehouden: 25-9. In de vierde set nam Vollverijs wat gas terug, maar daar profiteerde Wivoc niet van: 25-14.

Een duidelijke overwinning voor de dames van Vollverijs maar gezien de stand op de ranglijst was dit niet verrassend. Bezoek de Vollverijs-site voor meer foto’s.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post