Fotograaf: Chantal Parauti
Dominiek Seinhorst (23) en ploeggenoten juichen na de winnende treffer tegen GWVV Fotograaf: Chantal Parauti

Ulftse Boys gelukkigste in derby tegen GWVV: 2-1

Sport

ULFT - Prachtig weer, voldoende publiek en 22 spelers die na vorige week, toen beide ploegen hun wedstrijden verloren, wat recht te zetten hadden. Genoeg ingrediĆ«nten om er een mooie derby van te maken. Dat werd het helaas niet, daarvoor gebeurde er in de eerste helft te weinig. Het was van beide kanten erg aftasten en vooral geen goal tegen krijgen. Alleen de 0-1 is het vermelden waard. Julian Frazer zette, met een houdbaar lijkend schot van afstand, GWVV op voorsprong.

In de tweede helft ging Ulftse Boys op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam na 54 minuten. Stefan Mijnen pegelde van dichtbij de bal tegen de touwen. Hij kreeg de bal na een omhaal van Dominiek Seinhorst die met deze spectaculaire actie de bal opnieuw voor het doel bracht.
Met Dominiek Seinhorst noemen we hierbij ook de man of the match, want vlak voor tijd scoorde hij de winnende treffer. Een scrimmage voor het doel van GWVV leverde na drie doelpogingen de winst op voor Ulftse Boys. Uitgerekend Dominiek Seinhorst, want hij speelde eerder bij de ploeg uit Varsselder, stond op de juiste plek om de bal over de doellijn te schieten.
Een gelijkspel zou de verhoudingen in het veld beter weergeven, maar de Ulftenaren waren blij met de winst.