Het Grolse team bestaande uit spelers uit JO15-1 en JO17-1. Foto: PR SV Grol
Het Grolse team bestaande uit spelers uit JO15-1 en JO17-1. Foto: PR SV Grol

Aftellen tot 33ste Internationaal Marveldtoernooi

Sport

GROENLO - Nog enkele dagen tot het voetbalgeweld weer los barst op 2 juni. Het hele weekend kan er genoten worden van fantastisch jeugdvoetbal. Teams uit heel Europa en van ver daarbuiten zullen dit weekend laten zien wat ze aan voetbalkwaliteiten in huis hebben. Het Marveldtoernooi-bestuur heeft alle registers opengetrokken om wederom de nationale en internationale top van de jeugdteams naar Groenlo te krijgen. Met trots presenteert het bestuur dan ook het deelnemersveld. 

Aankomst teams
Vanaf woensdag 31 mei zullen langzaam de eerste buitenlandse teams gaan binnendruppelen Dit jaar zal Red Bull Bragantino uit Brazilië als eerste arriveren. De dagen erna zullen we FC Barcelona, Manchester United, Palmeiras, Ajax, Feyenoord, PSV, FC Twente/Heracles, RSC Anderlecht, Bayer 04 Leverkusen, FC Schalke 04 en Grol op Sportpark den Elshof verwelkomen.

Kidsplein
Dit jaar is er weer volop vermaak voor de jeugdige toeschouwers van het toernooi. Kinderen vanaf 2 jaar zijn al welkom! Na een eerste succesvolle samenwerking afgelopen jaar hebben Pindakaas en Jumbo Bennink de handen weer ineengeslagen en zullen zij samen wederom het ‘JumPin’ kidsplein gaan verzorgen. Zij gaan de kinderen aldaar tijdens het weekend een onvergetelijke dag bezorgen.

De kids kunnen zich het gehele weekend wederom vermaken met de aanwezige spellen, schminken, op de aanwezige springkussens, panna-toernooien spelen op de voetbalveldjes en deelnemen aan enkele georganiseerde interactieve activiteiten bij ‘de Beleverij daar maak je wat mee!’

Openingswedstrijd 
Dit jaar opent het toernooi met de wedstrijd FC Barcelona (winnaar 2022) tegen Ajax (25e deelname). Noteer daarom nu alvast in uw agenda: vrijdagavond 2 juni 17:30 uur.

Marveldtoernooi Online volgen en beleven 
Op de drietalige (Nederlands, Engels en Duits) website informeert de organisatie van het Marveldtoernooi alle fans, toeschouwers en thuisblijvers over het verloop van het toernooi met uiteraard de uitslagen, maar ook diverse interviews, foto’s en video’s. Volg alle belevenissen en updates voor-tijdens- en na het toernooiweekend via de volgende socials:

Twitter (@marveldtoernooi) Facebook (marveldtournament)
Instagram (int.marveld_tournament) LinkedIn (internationaal-marveld-toernooi)

Succes GROL!
Het eigen team van Grol is vanzelfsprekend weer deelnemer aan het toernooi. Zij doen voor de 32ste keer mee. Het Grol-team bestaat uit spelers uit de JO15-1 en de JO17-1. Het is telkens weer een fantastische ervaring voor deze spelers. De organisatie wenst het team van Grol in ieder geval heel veel succes!

Het Marveldtoernooi vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni op Sportpark Den Elshof aan de Oude Winterswijkseweg 37 in Groenlo. Kijk voor meer informatie op marveldtournament.com/bezoekersinformatie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant