Clubkampioenen: Sanne Bosman, links, van ponyclub Varus en Sanne Stoltenborg van rijvereniging Varsseveld.
Clubkampioenen: Sanne Bosman, links, van ponyclub Varus en Sanne Stoltenborg van rijvereniging Varsseveld. Foto: Angelique van Arem

Sanne en Sanne clubkampioen

Sport

VARSSEVELD - Sanne Bosman en Sanne Stoltenborg zijn de clubkampioenen 2023 van respectievelijk Ponyclub Varus en Rijvereniging Varsseveld.

Leden van de verenging streden zondag op het terrein aan de Vlakkeeweg om het clubkampioenschap. Om in aanmerking te komen voor het clubkampioenschap reden de deelnemers een dressuurproef en twee springparcoursen. Wie over deze onderdelen als beste uit de ring kwam, was de winnaar. Voor Sanne Stoltenborg een extra prestatie, zij was ook in 2022 de clubkampioen.
Het was een druk weekend op de terreinen van de Rijvereniging. Zaterdag vonden er onder prachtige weersomstandigheden springwedstrijden voor ruiters uit Gelderland en Overijssel plaats. Ook hier waren Varsseveldse ruiters succesvol. Bijzonder goed in vorm was Silke Smits van de thuisclub, ze wist met Chita beide rubrieken 1.20m te winnen.
De zwaarste rubriek, 130/135m, was een prooi voor Thomas Arentsen Raedt uit Barchem, het 2e parcours werd daar gewonnen door Monique Veldhuis uit Westervoort.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post