Afbeelding
Foto: PR.

Op pad met de wandelcoach

Sport

VARSSEVELD - Tijdens een sportieve wandeling op woensdag 1 mei vanuit de Bibliotheek Varsseveld, laat de wandelcoach je ervaren dat wandelen zowel goed is voor lichaam als geest.

Gedurende een wandeling van ongeveer een uur laat de wandelcoach met behulp van oefeningen de deelnemers ervaren wat het voor hen kan doen. Het is een wandeling met tempowisselingen en oefeningen gericht op kracht, evenwicht, coördinatie en lenigheid. Er wordt regelmatig een spelelement toegevoegd. Hierbij gebruikt de wandelcoach ook elementen uit de natuur. Je werkt aan je conditie en spierkracht. Naast de inspanning is er aan het einde ook nog ruimte voor ontspanningsoefeningen. Goed voor lichaam en geest dus! Bij terugkomst in de bibliotheek is er koffie/thee en wat lekkers.

De wandeling start op woensdag 1 mei om 14.00 uur bij de Bibliotheek Varsseveld. Deelname voor niet-leden is €5,- Bibliotheekleden met een Budget, Comfort of vrijwilligersabonnement betalen €2,50 en voor leden met een Top abonnement is de wandeling gratis. Een plek reserveren kan via de website, 088-0062929 of tijdens een bezoek aan de bibliotheek.

achterhoeksepoort.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant