Aanvoerder Dirk Jansen feliciteert Sam Overbeek met zijn doelpunt. Foto: N. Marcus. Foto: N. Marcus

GWVV behaalt verdiende punten

Sport

VARSSELDER - Afgelopen zondag heeft GWVV met 2-1 gewonnen van sportclub Groessen. GWVV kan de punten goed gebruiken om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen.

In de eerste helft is GWVV de sterkere ploeg en komt het door middel van een handsbal en een daardoor gegeven penalty op 1-0. Aanvoerder Dirk Jansen is vanaf de penaltystip de doelpuntenmaker. GWVV komt in de eerste helft nog op een 2-0 voorsprong als een teruggevallen bal voor de voeten terechtkomt bij Sam Overbeek die met zijn zwakke linkerbeen binnenschiet.

In de tweede helft probeert sportclub Groessen de aansluittreffer te maken, maar de defensie van GWVV weet hier goed op te anticiperen. Dan komt er uiteindelijk toch de 2-1, als sportclub Groessen via een diagonaal ingeschoten bal binnenschiet waarop keeper Casper Bussink geen antwoord heeft. GWVV kan in de resterende tijd nog enkele kansen creëren, maar kan uiteindelijk tevreden zijn met de 2-1 winst.

Volgende week 28 april speelt GWVV de uitwedstrijd op ‘t Oerseveld tegen Ulftse Boys. Aanvang 14:00 uur.