Arriva nam afscheid van chauffeurs, die jarenlang reden op lijn 194. Twee chauffeurs ontbreken op de foto van Hermien Hoitink

Arriva nam afscheid van chauffeurs, die jarenlang reden op lijn 194. Twee chauffeurs ontbreken op de foto van Hermien Hoitink

Arriva-lijn-194 neemt afscheid van een elftal chauffeurs

Vervoer

HALLE/SINDEREN - Buurtbusvereniging Halle-Sinderen heeft zaterdagavond 9 april op de jaarlijkse feestavond in het Buurtschapshuis in Sinderen afscheid genomen van elf chauffeurs. Lijn 194 van Arriva, geheel verzorgd door vrijwillige chauffeurs, loopt van Zelhem via Varsseveld, Sinderen, Breedenbroek, Dinxperlo naar Aalten,v.v. 

Door de coronaperikelen was er de afgelopen twee jaar geen feestavond meer geweest. Nu namen elf chauffeurs afscheid vanwege het bereiken van de leeftijd van 79 jaar. de maximale leeftijd die Arriva hanteert voor het vrijwillig rijden van de buurtbus, of vanwege, helaas, ziekte. 

De chauffeurs zijn: Bertus Buunk (Sinderen), echtpaar Ada en Henk Bussink (Varsseveld), Jan Heusinkveld (Aalten), Harry Jansen (Aalten), Ger Janssen (Dinxperlo), Henk Kuenen (Halle), Joop Rijkenbarg (Mariënvelde), Rens Visser (Varsseveld), Jan Wensink (Varsseveld) en Piet Veldhuis (Varsseveld).

Op de jaarlijkse feestavond van de vereniging in het Buurtschapshuis in Sinderen werden ze toegesproken door de voorzitter Willie ter Beek en in de bloemetjes gezet. Velen hebben jarenlang vrijwillig honderden passagiers vervoerd met de bus en het aantal kilometers dat gereden is was zeker een paar keer om onze aarde! Daarna is er genoten, met alle chauffeurs en hun partners, van een heerlijk warm en koud buffet.

Er is nu, door het afscheid van deze elf chauffeurs, zeker weer ruimte voor nieuwe aanwas. Wie zin en tijd heeft om één keer per week een dienst van vier uur te draaien in het Busrooster is van harte welkom. 

Aanmelden kan bij bestuurslid Harm Hoitink, via mailadres h.hoitink@gmail.com of bel 06-51071343.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post