De plek van de nieuwe beweegtuin. Foto: PR
De plek van de nieuwe beweegtuin. Foto: PR PR

Olga Commandeur opent beweegtuin in Varsseveld

Wonen

VARSSEVELD - In het stukje groen aan de Emmastraat in Varsseveld zijn onlangs beweegtoestellen geplaatst. Deze toestellen kunnen gebruikt worden door zowel jong als oud en zorgen ervoor dat je fijn in de buitenlucht kan bewegen en tegelijkertijd werkt aan je coördinatie, conditie en kracht. Op 22 april om 13.00 uur wordt deze beweegtuin feestelijk geopend door Olga Commandeur. Belangstellenden zijn welkom.

Het project is ontstaan na inschrijving door Varssevelds Belang bij het ‘goede doelenproject van Univé Oost’. Na hier veel energie in te hebben gestoken, mocht de belangenvereniging een bedrag ontvangen namens Univé. Helpgewoon Buurtsport gaat de weken na de opening starten met een beweeggroep bij de toestellen.
Alle partijen hopen hiermee ook dat de ouderen en jongere generaties meer samen gaan bewegen door de speeltuin die naast de beweegtoestellen staat.

Wilt u zich aanmelden voor een beweeggroep? Neem dan contact op met buurtsportcoach Paulien Christ-Verheij: 06-21215392 of p.verheij@helpgewoon.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek