Grote zaal
Grote zaal Scouting Gendringen

Scouting Gendringen vraagt hulp

Wonen

GENDRINGEN - Scouting Gendringen wil een nieuwe droom te verwezenlijken. Het gebouw aan van hun dromen aan de Waalstraat begint langzaam vorm te krijgen, maar om deze droom volledig te verwezenlijken hebben ze hulp nodig. 

Binnen wachten nog uitdagende taken zoals schilderwerk, de installatie van het sanitair, en het plaatsen van de keuken: “Dit zijn de finishing touches die het gebouw echt leefbaar zullen maken voor de Scouts en de gemeenschap.” 

Buiten is er ook veel werk te doen: “De zandgrond moet worden aangevuld en het straatwerk zal zorgen voor een toegankelijke ingang voor iedereen die het gebouw bezoekt. Buitenverlichting zal de omgeving opfleuren en natuurlijk moet de septiktank worden geplaatst om het gebouw volledig operationeel te maken.”

Om deze inspanningen te financieren en de droom van Scouting Gendringen te realiseren, hebben ze hulp nodig: “Een donatie zal rechtstreeks bijdragen aan het creëren van een geweldige plek voor jongeren en de gemeenschap om samen te komen en te groeien. Laten we samen bouwen aan de toekomst van Scouting Gendringen en uw steun maakt het verschil.”

www.steunscouting.nl/project/nieuwbouw-locatie-waalstraat

Tegelwerk sanitair ruimte
Entree buitenzijde
Wegkant zijde gebouw

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek