De Iesselganger vaart over de Oude IJssel. Foto: Wim Epskamp
De Iesselganger vaart over de Oude IJssel. Foto: Wim Epskamp Wim Epskamp

Varen met de Iesselganger en genieten van de herfstkleuren

XToerisme

Ulft - Wat is er mooier dan te genieten van de heerlijke herfstkleuren van de natuur? En dat vanaf het water. De fluisterboot De Iesselganger vaart tot en met oktober.

“Ga gezellig met u vrienden, familie of bekenden een vaart maken met de fluisterboot en geniet het mooie Achterhoekse landschap vanaf het water van De Oude IJssel”, aldus woordvoerder Wim Epskamp. “Tijdens de vaart wordt u door een ervaren gids attent gemaakt op de kans om bijvoorbeeld ijsvogeltjes te zien of de grote keizerlibel. Krijg het warme herfstgevoel en vaar met ons mee.”

Vaartijden
De reguliere vaarten zijn gepland tot en met oktober. Elk weekend op zaterdag en zondag om 13.00 uur en 14.30 uur. Kosten bedragen zeven euro voor volwassenen en vier euro voor kinderen tot 12 jaar.
De Iesselganger heeft een vast vaarschema met vaste vaartijden. De route gaat vanaf de aanlegsteiger bij de DRU industriepark in Ulft. Een rondvaart duurt ongeveer een uur. Op deze rondvaarten kan men individueel plaatsen reserveren via de boekingssite of bij de VVV Oude IJsselstreek.

ijsselvaart.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post