Alzheimer Trefpunt Doetinchem bij Lunchroom Buuls, na het bruggetje. Foto: Buuls/Carolien

Alzheimer Trefpunt Doetinchem bij Lunchroom Buuls, na het bruggetje. Foto: Buuls/Carolien

Alzheimer trefpunt Doetinchem verhuist naar Buuls lunchroom

Zorg

DOETINCHEM - Het Alzheimer Trefpunt Doetinchem heeft een unieke nieuwe locatie gevonden waar zij haar gasten vanaf 8 maart 2022 gaat ontvangen. Lunchroom Buuls bevindt zich op het oude gevangenisterrein de Kruisberg aan de Klootsemastraat 1, 7009 CE Doetinchem. Het is in 2020 gestart door Falco Jansen van zorgboerderij de Slangenburg. Er is een ruim parkeerterrein voor het bruggetje dat toegang biedt tot de besloten binnenplaats. Inloop vanaf 19.00 uur. Start 19.30 tot 21.00 uur.

Alzheimer Trefpunt Doetinchem is blij dat zij haar deuren na de lockdown weer kan openen en kijkt er naar uit om haar gasten maandelijks te mogen verwelkomen op deze rustige, ontspannen plek in Doetinchem.
Tot de zomervakantie organiseert het Alzheimer Trefpunt bijeenkomsten. De doelgroep van het trefpunt zijn mensen met dementie, mantelzorger en andere belangstellenden. In verband met de nog geldende coronamaatregelen en daardoor de beperkte ruimte is aanmelding vooraf gewenst. De hoop is dat ook nu veel mensen de weg naar het Trefpunt weten te vinden.

Maandelijks bespreekt de gespreksleider met een deskundige een thema:
8 maart: ‘Diagnose dementie, wat nu?’
12 april: ‘Ergotherapie bij dementie’
10 mei: ‘Dementie op jonge leeftijd’
7 juni: ‘Muziek en dementie’

Mail voor meer informatie en aanmelding.


at.doetinchem@alzheimervrijwilligers.nl

Alzheimer Trefpunt Doetinchem ontvangt gasten in een nieuwe locatie. Foto: Buuls/Carolien

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant