Wandelen met een app.
Wandelen met een app. PR

In beweging met de Bibliotheek

Zorg

GENDRINGEN/ulft - Gezond leven is belangrijk en regelmatig bewegen is daar een onderdeel van. Op dinsdag 5 april en donderdag 7 april houdt de Bibliotheek Achterhoekse Poort twee workshops die daarbij helpen.

Bewegen is onderdeel van een gezonde levensstijl. Er zijn verschillende manieren om in beweging te komen én te blijven. Tijdens twee verschillende workshops, geeft Aldert Doelen uitleg over hulpmiddelen die daarbij van pas kunnen komen: Google Maps en de stappenteller.

Tijdens deze workshop op dinsdag 5 april vanaf 10.00 uur in de Bibliotheek Gendringen, ontdekken deelnemers het gemak van de smartphone tijdens het wandelen. Voor het vinden en uitstippelen van de mooiste routes met Google Maps, maar ook voor het gebruik van knooppunten en andere apps.

Minstens 30 minuten, of 10.000 stappen, per dag bewegen is goed voor de gezondheid. Maar welke meerwaarde hebben de verschillende stappentellers nog meer naast het tellen van stappen? Dat legt Aldert Doelen uit tijdens een workshop op donderdag 7 april vanaf 14.00 uur in de Bibliotheek Ulft.

April staat bij de Bibliotheek in het teken van gezond leven. Rondom dit thema zijn er de hele maand verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder deze workshops. Meer informatie hierover is te vinden op www.achterhoeksepoort.nl Aanmelden voor deze activiteiten kan via de activiteitenkalender op deze website of door contact op te nemen via 088-0062929.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant