De nieuwe locatie van Klimmendaal bij Sensire, locatie Den Ooiman in Doetinchem. Foto: PR
De nieuwe locatie van Klimmendaal bij Sensire, locatie Den Ooiman in Doetinchem. Foto: PR Foto: PR

Revalidatiezorg Klimmendaal verhuist naar Doetinchem

Zorg

TERBORG - Begin april 2022 verhuist de revalidatiezorg van Klimmendaal Revalidatiespecialisten van Azora Terborg naar Sensire Den Ooiman in Doetinchem. Het gaat om de poliklinische revalidatie behandeling (PRB). De revalidatieartsen van Klimmendaal blijven ook werken op de polikliniek in het Slingeland Ziekenhuis.

Patiënten die afspraken hebben bij therapeuten, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten of logopedisten gaan daarvoor naar de nieuwe locatie in Sensire Den Ooiman in Doetinchem. Controles bij de revalidatiearts kunnen plaatsvinden op zowel de polikliniek in het Slingeland Ziekenhuis als in Den Ooiman.
“Deze verhuizing betekent voor ons weer een stap vooruit in de samenwerking met Sensire”, vertelt Martijn Kuit, Bestuurder Klimmendaal. Op dit moment maakt Klimmendaal met Sensire plannen voor een gezamenlijke revalidatieafdeling nabij het nieuw te bouwen Slingeland ziekenhuis. “Doordat we nu in hetzelfde gebouw zitten kan de samenwerking op het gebied van revalidatie verder vorm krijgen en maken beide organisaties gebruik van elkaars deskundigheden en faciliteiten”, vertelt Marleen van der Sijs, Directeur Behandeling en Revalidatie Sensire.
Tegelijk blijven de revalidatieartsen ook werkzaam op de locatie in het Slingeland Ziekenhuis om de samenwerking met de andere medische specialismen te waarborgen.
Het is voor patiënten fijn dat de nieuwe locatie (Groot Hagen 6 in Doetinchem) goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant