In de supermarkt. Foto: John Voermans
In de supermarkt. Foto: John Voermans John Voermans Fotografeert

Nieuwe werklocatie van Estinea opent deuren

Zorg

VARSSEVELD - Vrijdag 1 juli was het zo ver: de officiële opening van de nieuwe Estinea werk- en activiteitenlocatie aan de Spoorstraat in Varsseveld. Het is een werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking en ze werken veel samen met lokale ondernemers. De locatie is feestelijk geopend door Jan, een van de cliënten die hier werkt.

Om 13.00 uur werd de locatie geopend met het doorknippen van het lint. Een aantal cliënten hield het lint vast en Jan knipte deze door. Hierna konden familieleden, buren en andere belangstellenden binnen een kijkje nemen.
De collega’s en cliënten hebben een goede samenwerking met de ondernemers in de buurt. Zij kwamen ook allemaal even langs met een mooi geschenk voor de cliënten als dank voor de waardevolle samenwerking.

Spoorstraat
De Spoorstraat is een werkplek waar veel gebeurt en waar ze echt midden in de samenleving werken. Zo helpt Marco de groenteboer met bezorgen van groente en fruit, net zoals Jan het brood van de bakker word rondgebracht. Verder doen ze ook inpakwerkzaamheden, onder andere voor Van Raam, die speciale fietsen maakt. “En dat is nog lang niet alles wat ze doen. Kortom een locatie waar superveel gebeurt en daar zijn we trots op”, aldus woordvoerder Leonie Nijmeijer.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post