Liza Stortelers, Marloes Domhof-Brundel, Gea Aalders, Romy Luimes
Liza Stortelers, Marloes Domhof-Brundel, Gea Aalders, Romy Luimes

Overname Verloskundigenpraktijk La Vie

Zorg

Nieuws met betrekking tot de geboortezorg rondom Lichtenvoorde! Verloskundigenpraktijk La Vie te Lichtenvoorde sluit per 1 september aanstaande haar deuren. Verloskundige en praktijkhouder Gea Aalders heeft na een periode van 15 jaar besloten om te stoppen met haar werkzaamheden. Dit zal voornamelijk een impact hebben op alle zwangeren in en rondom Lichtenvoorde.

Verloskundigenpraktijk de Dijk praktijk uit Aalten gaat de zorg verder overnemen. Deze praktijk bestaat uit Marloes Domhof-Brundel, Liza Stortelers en Romy Luimes. Dit betekent dus dat zij gaan uitbreiden! Het werkgebied van de Dijk praktijk beslaat nu heel Aalten met al haar buurtschappen, Varsseveld en een deel van Dinxperlo. Lichtenvoorde en de omliggende kerkdorpen zullen hier nu bijkomen.

Met de toename van zorg verwachten ze de zorg niet meer met z´n drieën te kunnen waarborgen. Dit betekent dat het team zich zal uitbreiden vanaf september/oktober. Er komen één of twee verloskundigen extra bij. Ze kijken er naar uit om voor iedereen klaar te staan!

Verloskundigenpraktijk De Dijk Praktijk
Dijkstraat 28
7121 EV Aalten
+31 543 47 65 55
+31 6 13 44 47 24

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek