Samen aan tafel tijdens Wereld Alzheimer Dag. Foto: PR

Samen aan tafel tijdens Wereld Alzheimer Dag. Foto: PR

Samen aan tafel op Wereld Alzheimer Dag

Zorg Doetinchem

DOETINCHEM - Alzheimer Trefpunt organiseert bij Streeckgenoot aan de Sprinbaan 21A in Doetinchem een speciale editie van het Alzheimer Trefpunt. Wereld Alzheimer Dag is een bijzondere dag, het is een themadag ter bevordering van wereldwijde aandacht voor de ziekte dementie. Het thema is dit jaar ‘Samen aan Tafel’.

Het Alzheimer Trefpunt Doetinchem heeft het plan opgevat om op 21 september Wereld Alzheimer Dag ‘samen aan tafel’ te laten gaan. “We bieden de doelgroep - mensen met dementie en/of mantelzorgers - tegen een laagdrempelige prijs een driegangenmaaltijd waarbij tussen de gangen muziektherapeut Fleur Taken vertelt en laat ervaren hoe belangrijk muziek voor mensen met dementie kan zijn. Een mooie manier voor lotgenoten om wat langer met elkaar in contact te komen met een thema dat garant staat voor een ontspannen sfeer. Het is het Alzheimer Trefpunt Doetinchem gelukt dit plan te realiseren. Streeckgenoot aan de Spinbaan in Doetinchem is een gezellige locatie waar iedereen zich thuis kan voelen. De gemeenten Doetinchem, Oude IJsselstreek, Bronckhorst en Montferland maken samen met het Alzheimer Trefpunt Doetinchem financieel mogelijk om dit evenement tegen een zeer laagdrempelige prijs aan te bieden. De gemeenten vinden het een mooi initiatief dat het Alzheimer Trefpunt Doetinchem dit evenement organiseert en ondersteunen het financieel.”

De inloop is vanaf 17.30 uur. Het programma start om 17.45 uur. Rond 20.30 uur is de afsluiting.

Kaarten
Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via de website van Streeckgenoot. De prijs voor deze speciale editie van het Alzheimer Trefpunt Doetinchem is € 7,50. Hiervoor krijgt de doelgroep naast informatie over het thema muziek, een gezellige etentje inclusief één consumptie en een kopje koffie of thee.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek