Afbeelding
Foto: Pexels.com

Dag van de Mantelzorg en het Mantelzorgcompliment

Zorg

OUDE IJSSELSTREEK - Ieder jaar is het op 10 november de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden op die dag activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers. Om hen te bedanken voor de zorg die zij verlenen aan hun partner, kind, ouder(s), broer, zus of een andere naaste. In de Oude IJsselstreek voert Sociaal Werk Oude IJsselstreek de ondersteuning voor mantelzorgers uit. Je kunt bij Sociaal Werk terecht voor advies, trainingen en contact met een welzijnscoach. 

Activiteiten voor mantelzorgers
Op de Dag van de Mantelzorg organiseert Sociaal Werk een aantal leuke activiteiten waarbij mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en het mantelzorgcompliment ontvangen. Er is een activiteitenochtend met lunch, een middagprogramma voor jonge mantelzorgers en een workshop in de avond.

’s Ochtends kun je kiezen uit een creatieve workshop, interactieve wandeling of ontmoeting en er wordt afgesloten met een lunch. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er om 15.00 uur een creatieve workshop waarbij we een praatstok maken en afsluiten met friet en een snack. Met de wat oudere jeugd van 13 t/m 20 jaar spelen we een Escape Game en sluiten we af met friet en een snack. ’s Avonds kun je deelnemen aan een workshop “Balans vinden als werkende mantelzorger” om 19.30 uur.

Alle activiteiten op de Dag van de Mantelzorg vinden plaats bij Restaurant van Hal, Grensweg 13 in Voorst. Opgeven voor de activiteiten kan via de website van Sociaal Werk.

Mantelzorgcompliment
Je kunt het Mantelzorgcompliment ophalen tijdens de activiteit op de Dag van de Mantelzorg. Lukt dit niet, dan kun je het compliment op het kantoor van Sociaal Werk in Silvolde ophalen of het wordt opgestuurd. Je kunt je opgeven voor het Mantelzorgcompliment via de website van Sociaal Werk.

Aanmelden
Voor een aanmelding voor de activiteiten op de Dag van de Mantelzorg en/of het Mantelzorgcompliment kun je je gegevens achterlaten op de website van Sociaal Werk: https://www.sociaalwerk-oij.nl/dag-mantelzorg/ Wil je meer informatie? Bel 0315 74 57 83 of mail naar info@sociaalwerk-oij.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant