Dione en Sandor. Foto: PR
Dione en Sandor. Foto: PR Annabel Jeuring

Open dag Estinea

Zorg

REGIO - Zorgorganisatie Estinea houdt zaterdag 28 oktober een open dag. Mensen die geïnteresseerd zijn in werken in de gehandicaptenzorg, zijn van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur. Kijk op www.werkenbijestinea.nl voor de locaties die meedoen. En kom kennismaken.

“Zoek je een baan met voldoening en vrijheid? Of denk je na over een overstap naar de zorg? Kom naar de open dag on kom zelf zien en horen hoe het is om bij Estinea te werken.” Aanmelden is niet nodig.
Tijdens de open dag zijn begeleiders van de woon- en werklocaties aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook deelt een aantal mensen dat bij Estinea woont en werkt, hun persoonlijke ervaringen en zijn er rondleidingen en kan men meedoen aan diverse activiteiten. En natuurlijk is er koffie en thee met wat lekkers.

Over Estinea
Een fijn thuis, leuk werk, lekker in je vel zitten en meedoen in de samenleving. Dat willen we allemaal, of je een verstandelijke beperking hebt of niet. En soms is daar hulp bij nodig. Estinea kan dan ondersteunen, van een keer per week tot 24 uur per dag. Je kunt bij Estinea wonen, werken of activiteiten doen. Meestal op een kleinschalige plek midden in een woonwijk. We ondersteunen in de Achterhoek en Twente met 950 medewerkers en 400 vrijwilligers zo’n 950 mensen bij het meedoen in de samenleving.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek