Iedereen die zelf gezondheidszaken wil kunnen regelen via internet, kan komen oefenen bij de Bibliotheek Achterhoekse Poort. Foto: PR

Iedereen die zelf gezondheidszaken wil kunnen regelen via internet, kan komen oefenen bij de Bibliotheek Achterhoekse Poort. Foto: PR

Foto PR.

Patiëntenportaal ziekenhuis wordt uitgelegd in bieb

Zorg

VARSSEVELD - Voor iedereen die zelf gezondheidszaken wil kunnen regelen via internet, organiseert de Bibliotheek Achterhoekse Poort diverse workshops die daarbij kunnen helpen. Zo is er op dinsdag 21 mei een oefenbijeenkomst in de Bibliotheek Varsseveld over het gebruik van een patiëntenportaal in het ziekenhuis. 

Contact met de arts verloopt steeds vaker digitaal via de smartphone, tablet of computer. Dat is heel handig voor wie weet hoe het werkt. Voor diegene die daar nog wat vragen over heeft of wil weten hoe het werkt, zijn er verschillende workshops van DigiVitaler. Deelname aan deze workshops is gratis, lid of geen lid van de Bibliotheek.

Patiëntenportaal ziekenhuis
Wie als patiënt is ingeschreven bij een ziekenhuis wil misschien online inzage in de eigen medische gegevens. Dat kan in het patiëntenportaal van het ziekenhuis. Wil je je goed voorbereiden op de volgende afspraak in het ziekenhuis? Of wil je de afspraak met jouw arts verzetten of de arts online spreken? Ook dat is mogelijk via het patiëntenportaal. Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe men hiervan gebruik kan maken. Er wordt gewerkt met een eigen tablet of laptop. Indien nodig zorgt de Bibliotheek hiervoor.

Aanmelden
De workshop is op dinsdag 21 mei van 14.00 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Varsseveld. Meer informatie over de workshop is te vinden op de website. Aanmelden kan via de activiteitenkalender op de website, door contact op te nemen via 088-0062929 of tijdens een bezoek aan de bibliotheek.


www.achterhoeksepoort.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant