Foto Pexels door Andrea Piacquadio

Foto Pexels door Andrea Piacquadio

Zo organiseer je het perfecte vrijgezellenfeest

Partnerbijdrage

Als een vriend of vriendin of je broer of zus gaat trouwen dan is het natuurlijk leuk om een feestje te organiseren om het vrijgezellenleven op passende wijze af te sluiten. Je kunt natuurlijk een kroegentocht houden, maar het is ook leuk om een gezamenlijke activiteit te organiseren zodat jullie een gezellige middag of avond hebben. De aanstaande bruid of bruidegom kan natuurlijk niet ontkomen aan een bijzondere outfit zodat duidelijk is voor wie dit vrijgezellenfeest is georganiseerd. Het is, maar dat zal iedereen weten, gebruikelijk om de bruid of bruidegom in spé vrij te houden tijdens het feest.

Uit eten of je eigen eten klaarmaken

Je kunt met de groep uit eten gaan, maar je kunt natuurlijk ook je eigen eten klaarmaken. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een BBQ workshop. Je leert dan onder leiding van een ervaren BBQ master de fijne kneepjes van het barbecueën. Een beetje man moet natuurlijk vlees kunnen braden. Maar voor de dames geldt dat ze hun man ook kunnen verrassen door te laten zien dat ook zij hun mannetje kunnen staan achter de Green Eg. Nadat je de lekkerste dingen hebt gemaakt op de BBQ is het natuurlijk de bedoeling dat die geproefd worden onder het genot van een lekker drankje.

Regel het vrijgezellenfeest op tijd

Een huwelijksdatum wordt vaak zeer ruim van tevoren gepland. Vaak weet een stel al een jaar of langer van tevoren wanneer ze gaan trouwen. Zodra de datum bekend is kun je een datum prikken voor het vrijgezellenfeest. Meestal wordt die voor de eregast geheim gehouden. Maar het is soms wel handig om even te checken wanneer het feest voor de andere huwelijkskandidaat plaatsvindt, zodat jullie elkaar niet in de wielen rijden. Als je een bijzondere activiteit wilt plannen moet je die soms al ver van tevoren reserveren. Soms wordt een activiteit maar enkele keren per jaar georganiseerd, soms alleen in een bepaald seizoen. Als je plan niet door kan gaan heb je wel voldoende tijd om iets anders te kiezen.

Een sportief uitje met de bruid of bruidegom

Als koken en bakken niet zo jullie ding is, dan kun je natuurlijk ook een sportieve activiteit plannen. Met zijn allen gaan varen bijvoorbeeld. Ook suppen is heel populair. Dat doe je op een speciaal supboard dat je met een speciale peddel in het water voortbeweegt. Je kan het alleen doen maar er zijn ook supboards die geschikt zijn voor meer personen. Dan kun je een wedstrijdje houden met twee teams om te zien wie het snelst is. Met de bruid kun je ook een leuke creatieve workshop volgen om bijvoorbeeld sieraden te maken of een mooi bloemstuk. Voor de bruidegom is een slipcursus natuurlijk altijd leuk of een rondje racen in een snelle auto op het circuit van Assen of Zandvoort. Natuurlijk moeten er foto’s worden gemaakt zodat het aanstaande bruidspaar na hun vrijgezellendag verslag aan elkaar kan uitbrengen.

‘Dit artikel wordt u aangeboden door outdoorcookingexperiencecenter.nl. Het wordt niet gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant