Demonstraties, acties, shows en meer
tijdens Centrumfeest Ulft

Vervolg van voorpagina

Alle winkels in Ulft zijn open en ondernemers laten zich van hun beste kant zien. In diverse straten moet het 13 september bol staan van demonstraties, acties, shows, et cetera.

Een geheel vernieuwde opzet die dit jaar in gang is gezet en in de komende jaren moet uitgroeien tot een grootschalig evenement in de regio. Wellicht zelfs meerdaags, zo laat de organisatie weten.

Rode loper
Dit jaar is gekozen voor het thema 'Lifestyle Experience'. In het gehele centrum kan de bezoeker deze rode draad voelen, beleven, proeven en opsnuiven. Wat ook als een ´rode draad´ door Ulft gaat lopen is de rode loper die door de hoofdstraten van het centrum wordt gelegd. De zogenaamde 'Walk of Fame'.

Hierop zullen diverse ondernemers zich presenteren. Onder andere vindt er een modeshow plaats om 13.30 uur en 15.30 uur.

Op diverse horecapleinen in het centrum zorgen live muziek en DJ's voor gezelligheid. Uiteraard kan men hier op het terras genieten van een hapje en een drankje.

Boekenmarkt
'Primera' heeft dit jaar een primeur. Zij verzorgt een boekenmarkt waarin particulieren haar boeken kan verkopen. De helft van de opbrengst is voor de verkoper. Voor meer info loop gerust eens binnen bij Primera op Winkelcentrum 'de Blenk' in Ulft.
Op parkeerplaats de Blenk verrijst een 'Kids Plein' met veel spectaculaire attracties. Naast luchtkussens en een rodeostier presenteren diverse verenigingen en bedrijven zich hier.

Muziekfestijn
Hubertus verzorgt dit jaar op het J.F. Kennedyplein een muziekfestijn. Onder andere zal de 'Brassy Sound Band' om 13.00 uur haar optreden verzorgen. De rest blijft een verrassing.

Ulftse ondernemers, fabrikant of verenigingen die zich ook willen presenteren op dit evenement kunnen nog contact opnemen met de organisatie.


tel. 06-53881975
e-mail: info@esvera.nl