Liggend afslanken in speciaal pak. Foto: Susan Wiendels
Liggend afslanken in speciaal pak. Foto: Susan Wiendels Foto: Susan Wiendels

Dali Wellness succesvol met combi-concept

'We boeken spectaculaire afslank-resultaten'

Door Susan Wiendels

ZEDDAM – Pas op de markt, nu al een groot succes: het 'combi-concept' van Dali Wellness, dé meest complete afslank- en figuurcorrectiestudio in de regio. Eigenaar Lida van der Tas is lyrisch over haar geesteskind.

"Fantastische afslankresultaten en huidverbetering in korte tijd gegarandeerd. Op het lijf geschreven van iedereen die versneld én gezond naar een ideaal gewicht wil."

De naam verraadt meteen het geheim van het concept: het gaat om de combinatie van verschillende moderne afslank- en bewegingsapparaten die Lida van der Tas in huis heeft. Waaronder de spectaculaire BodySculptor. "Je wordt als het ware slapend strakker en slanker", vertelt een enthousiaste Lida in haar 300 m2 grote studio over de BodySculptor. "Toen ik zag hoe het werkte was ik meteen overstag en heb ik de apparatuur aangeschaft. Als enige in de regio en als vijfde in Nederland. Hoe het werkt? Eenvoudig. Je gaat liggen, je krijgt een pak aan, waarna ik het apparaat aanzet. Dertig minuten lang activeren golven het natuurlijke vetverbrandingssysteem. Het geeft zelfs een sensationeel en relaxed gevoel."

Maatwerk
In het combi-concept gooit Lida van der Tas niet zomaar alle apparaten op één hoop en klaar is Kees. " Zo werkt het niet", zegt ze gedecideerd. "Ik schrijf een programma per persoon. Maatwerk dus. Wat gaat voor jou het beste werken, zodat je een resultaat gaat halen waar je echt blij van wordt? Dus ontspanning bij inspanning: drie uur lang, twee keer per week, vier weken lang. Met direct zichtbaar resultaat. Het kan zijn dat je een speciaal voedingsprogramma er bij moet volgen, ook dat is voor iedereen verschillend."

Walhalla
Dali Wellness is in korte tijd niet alleen uitgegroeid tot een Walhalla voor vrouwen die gezond en verantwoord willen afvallen, ook op het gebied van voedingsadviezen, lymfedrainage, anti-cellulitusbehandelingen, spierversteviging en figuurcorrectie heeft Lida van der Tas een naam opgebouwd. "Kom gerust eens langs om te zien wat hier allemaal mogelijk is", nodigt ze iedereen uit een kijkje te nemen in haar studio aan de 's-Heerenbergseweg 40 in Zeddam.


www.dali-wellness.nl, 0314-640743 0653329170.