Zondagmiddagconcert met Balkanklanken en klezmermuziek. Foto: PR
Zondagmiddagconcert met Balkanklanken en klezmermuziek. Foto: PR Foto: Foto: PR

Concert trio Odessa in de Eendracht

VARSSEVELD - Het trio Odessa geeft een zondagmiddagconcert in vrijzinnig centrum De Eendracht, Doetinchemseweg 5 in Varsseveld. Dit concert is op zondagmiddag 20 september.

Trio Odessa verzorgde de afgelopen jaren al meerdere malen concerten in de Achterhoek en de Liemers. De reacties van het publieke waren steeds zeer enthousiast. Het repertoire van trio Odessa bestaat hoofdzakelijk uit Oost-Europese muziek. Wie zich wil laten meeslepen door melancholieke balkanklanken, of juist wil worden opgezweept door ritmische klezmermuziek (joodse bruiloftsmuziek) is bij trio Odessa aan het juiste adres. Een concert van trio Odessa ademt een ontspannen sfeer. De sfeervolle ambiance van het witte kerkje in Varsseveld maakt het geheel compleet.
Trio Odessa bestaat uit: Pauline Duurland (viool, fluit, mandoline en zang); Ton Biesiot (accordeon); Marius Duurland (contrabas, gitaar en zang).

Het concert begint om 15.00 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro (inclusief koffie/thee in de pauze). Na afloop van het concert kunnen bezoekers onder het genot van een drankje nog even napraten met de muzikanten.