Miranda en dochter Maaike van Shape en Weight. Foto: Marlous Velthausz
Miranda en dochter Maaike van Shape en Weight. Foto: Marlous Velthausz Foto: Marlous Velthausz

Miranda shape & weight opent in Doetinchem

's-Heerenberg/Doetinchem – Na de viering dit voorjaar van het eerste lustrum, start Miranda shape & weight op 1 oktober 2015 met een vestiging aan de Keppelseweg 29 in Doetinchem. In het pand van Be-Smooth neemt Miranda shape & weight een eigen praktijkruimte in gebruik. U kunt terecht bij Miranda en haar dochter Maaike voor succesvol afslanken met de dieetproducten van PowerSlim, Slinc en Mediline afslanktherapie. Tevens worden diverse lichaamsbehandelingen gericht op figuurcorrectie aangeboden.

Door Marlous Velthausz

Dat Miranda shape & weight de dieetproducten van PowerSlim in het assortiment heeft opgenomen is op zich ook een nieuwtje. Het door diëtisten ontwikkelde, grote en veelzijdige assortiment proteïneproducten van PowerSlim heeft een eigen unieke en gezonde samenstelling. "De smaak van de producten is verrassend lekker. In tegenstelling tot diverse crashdiëten, met veel koolhydraten en maar drie eetmomenten, kent PowerSlim zes eetmomenten, zodat de stofwisseling en dus de vetverbranding blijft plaatsvinden. Dit voorkomt het jojo-effect en het verlies van spiermassa. De zangeres Nathalie Makoma laat in haar programma op RTL5 'Congolese Bruiloft Op Het Platteland' zien hoe zij 25 kg afvalt in een half jaar tijd met PowerSlim en bijbehorende begeleiding," vertelt Miranda. Ter kennismaking heeft Miranda shape & weight de volgende actie zolang de voorraad strekt: drie dagen PowerSlim voor slechts € 14,95

Ook nieuw is de mogelijkheid voor Luxomed–acupressuurbehandelingen. Infrarood in plaats van naaldjes, die zorgen voor extra ondersteuning om het afvallen vol te houden.

Op het gebied van figuurcorrectie beschikt Miranda shape & weight over de allernieuwste apparatuur van de wereldmarktleider LPG voor lichaamsmassages gericht op vetafbraak, anticellulite en huidversteviging op gewenste lichaamsdelen. Hierbij is het mogelijk om in zes tot acht weken, één of twee kledingmaten af te slanken.

Open dag
Miranda shape & weight en Be-Smooth in Doetinchem houden op zondag 25 oktober open dag van 13.00 tot 16.00 uur.


mirandakersten.nl. Volg Miranda shape & weight op facebook of bel 0314-665161, 06-52390103 (Doetinchem) of 06-52390104 ('s-Heerenberg)