Afvaardigingen van de clubs namen de eerste handdoeken in ontvangst. Foto Reinier Kroesen
Afvaardigingen van de clubs namen de eerste handdoeken in ontvangst. Foto Reinier Kroesen Foto: Foto Reinier Kroesen

AH Ulft overhandigt eerste clubhanddoeken

ULFT – Behalve de bestaande landelijke spaarcampagnes loopt er bij Albert Heijn Ulft sinds deze week een nieuwe lokale actie. Zowel sporter als rechtgeaarde voetbalfan kan vanaf nu sparen voor een serie clubhanddoeken. Een lekker zacht badlaken van 50 x 100 centimeter. Voor in de voetbaltas, maar natuurlijk ook thuis in de badkamerprima te gebruiken. Het badtextiel is uitgevoerd in clubkleuren. Daarnaast is deze voorzien van een ingeweven logo en de naam van de diverse deelnemende voetbalverenigingen. Men kan een keuze maken uit badhanddoeken van de Ulftse Boys, SDOUC, Den Dam (Azewijn) en vv Etten.

Door Reinier Kroesen

Vorige weekreikte supermarktmanager Gerwin Cornielje de eerste exemplaren uit aan jonge voetballers en begeleiders van de vier deelnemende sportverenigingen. Afgelopen donderdag kwamen ze daar speciaal voor naar de AH-vestiging aan de Veldstraat.

'Sterke betrokkenheid bij buurt en omgeving'

Volgens Cornielje past dit type spaaracties in het eigen beleid om als winkel zowel lokaal als maatschappelijk meer te gaan betekenen voor Ulft en de daaromheen liggende plaatsen. Gerwin: "Niet voor niets is één van de door onszelf opgestelde kernwaarden 'Sterke betrokkenheid bij buurt en omgeving'."

De clubhanddoekenactie is van start gegaan op maandag 21 september en duurt in totaal zes weken. Bij iedere vijf euro aan afgerekende boodschappen ontvangt de klant één Textiel zegel. Heeft men tien zegels dan is de spaarkaart vol. Voor iedere ingeleverde kaart ontvangt de consument tegen een bijbetaling van 5,98 euro de gewenste handdoek.

Ook zonder zegelkaart is er geen man overboord. In tegendeel, voor nog net geen tien euro kan men ook tegen volledige betaling in het bezit komen van een exclusief badlaken.

De zegels worden uitgegeven tot en met 24 oktober, tot aan de laatste dag van die maand kunnen ze nog ingewisseld worden. De vier deelnemende voetbalclubs profiteren volop mee van de actie.

Van elk verkocht exemplaar draagt Albert Heijn Ulft een percentage af om daarmee de clubkas te spekken van de betreffende verenigingen.