Acties bij Schoenmode Jeannette. Foto: PR
Acties bij Schoenmode Jeannette. Foto: PR Foto: Foto: PR

Pleinenfeestactie bij Schoenmode Jeannette

GAANDEREN - Vanwege het altijd succesvolle Pleinenfeest, op zondag 27 september in Gaanderen, ontvangt iedere klant bij besteding vanaf 75 euro, een kassakorting van 10 euro cadeau. Deze actie is niet alleen geldig op zondag 27 september, maar ook op woensdag 23, donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 september, om alvast in de Pleinenfeest stemming te komen.

Kom gezellig zondag 27 september naar Gaanderen, tijdens het Pleinenfeest zijn er diverse leuke attracties, kraampjes, optredens en natuurlijk zijn de meeste winkels geopend. Bij Schoenmode Jeannette speelt de live-band Flex-Live en carnavalsvereniging De Bultendarpers is er met een spectaculaire verloting. Daarnaast is er een terras en bierkraam waar de nodige versnaperingen kunnen worden gehaald.

Dane Starink: "We willen u erop attenderen dat er vanuit Doetinchem, Gaanderenseweg/Rijksweg, een omleiding is om Gaanderen te bereiken, volg hiervoor de omleidingsborden."

Naast de Pleinenfeest actie, zijn alle klanten ook welkom op vrijdag 25 september tussen 18.00 en 21.00 uur voor de (her)opening van de vernieuwde website en webshop van Schoenmode Jeannette: www.schoenmodejeannette.nl. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Starink: "Op deze extra koopavond is natuurlijk ook weer de actie van 10 euro kassakorting geldig. De website/webshop van Schoenmode Jeannette is totaal vernieuwd en wij willen dit graag aan u tonen."

Nieuwe collecties
"
Onze nieuwe najaarscollectie is uitgebreider dan ooit! Terug van weggeweest is het sportieve merk Pantofola d'Oro. Geheel leer gevoerd en met uitneembaar voetbed. Le Coq Sportif is ook terug van weggeweest en is voor zowel jong als oud sportief te dragen."

Starink vervolgt: "Daarnaast hebben wij een collectie van het merk Finn Comfort, waarbij het comfort natuurlijk de boventoon voert. Wij willen u er alvast op attent maken, dat er woensdag 7 oktober een grootse Finn Comfort dag is in de winkel, later meer hierover…"
De trendy comfortcollectie bestaat verder uit vertrouwde merken als: Durea, Wolky, Xsensible, Gabor, Waldläufer, Mephisto, PiediNudi, Rieker en Remonte. "Ook de mode merken: Aqa, Rehab, Mjus, Think, Brunotti, Björn Borg en Quick zijn weer compleet nieuw en verrassend."

Ook het najaars-wandelseizoen is weer begonnen. "Bent u ook alweer aan het struinen over de drassige bospaden en volgt u ook alweer de vele mooie wandelroutes in de Achterhoek? Dan kunt u bij ons uw wandelschoenen laten checken. De nieuwe Lowa collectie is binnen, veelal gevoerd met Gore-Tex materiaal en voorzien van een prima pasvorm."

Op donderdagmiddag 24 september is podotherapeut Mark Schreurs, van Voetencentrum Wender Doetinchem, weer aanwezig voor vrijblijvend voetadvies. "Mark is aanwezig tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Hij werkt uitsluitend op afspraak deze middag. Bel voor een afspraak met Mark: 0315-323839. Bij voetklachten, twijfel niet langer en laat uw voeten testen!" Starink nodigt uit: "Alle reden om u de komende dagen bij Schoenmode Jeannette te mogen verwelkomen. Voor meer informatie, bekijk onze nieuwe website.


www.schoenmodejeannette.nl