Ondernemers bijeen tijdens de BizBijeenkomst bij Virupa in Aalten. Foto: Carlo Stevering
Ondernemers bijeen tijdens de BizBijeenkomst bij Virupa in Aalten. Foto: Carlo Stevering Foto: Carlo Stevering

Ruim tachtig ondernemers op klantreis

ACHTERHOEK - Virupa Visual Solutions was gastheer van de NetwerkBIZ-bijeenkomst op 24 september. Ruim 80 Achterhoekse ondernemers waren naar het Aaltense bedrijf gekomen. Ed Smit van Buro Achterhoek, de organisator van de avond, verwelkomde.

Hierna nam Martin Huning, eigenaar van Partycentrum 't Noorden, het woord en vertelde over zijn onderneming en de manier waarop hij zich bezighoudt met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Namens Virupa Visual Solutions was Algemeen Directeur Vincent Immink gastheer. Hij gaf een presentatie over het bedrijf dat al ruim 22 jaar één van de grootste signbedrijven in Nederland en specialist in in- en outdoor signing is. Jan Nales, Sales & Marketing Directeur, nam vervolgens de aanwezigen mee in het dynamisch retail- en consumentenlandschap. Thema's in zijn verhaal waren: positioneren = kiezen, inzicht in de klantreis en klantbeleving. Aan het eind van de avond was er gelegenheid voor een rondleiding. Speciaal voor deze avond waren er op de werkvloer medewerkers van Virupa aanwezig, die de belangstellenden, het productieproces lieten zien en ook uitleg gaven.

Netwerken
Na afloop van de presentaties en rondleiding was er volop gelegenheid tot netwerken, onder het genot van een hapje en een drankje dat aangeboden werd door Partycentrum 't Noorden uit Aalten. Ed Smit: "Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik ben er bijzonder trots op dat we te gast mochten zijn bij Virupa Visual Solutions. De volgende NetwerkBIZ-bijeenkomst is ook al gepland. Deze eindejaarsbijeenkomst vindt plaats op 17 december bij Arsenaal 1309 in Doesburg. Hiervoor hebben we weer een zeer inspirerende gastspreker uitgenodigd."


www.achterhoekbiz.nl