De prijswinnaars met de gezichten van ten Hag Doetinchem. Foto: PR
De prijswinnaars met de gezichten van ten Hag Doetinchem. Foto: PR Foto: Foto: PR

Prijswinnaars actie ten Hag Makelaars

DOETINCHEM - Bij ten Hag Makelaars maakte men afgelopen zomer kans op een weekendje weg voor vier personen.

Alle mensen die in de maanden mei, juni en juli hun woning bij ten Hag in verkoop hebben gezet maakten kans op een korte vakantie in een echt vogelhuis op buitenhotel de Vreemde Vogel. Tevens ontvingen alle mensen die ons op gesprek uitnodigden een verantwoord geproduceerd vogelhuisje.

De gelukkige winnaars van de actie zijn de heer en mevrouw Thuis uit Doetinchem. Zij kunnen met vier personen gaan genieten van een weekendje weg in dit bijzondere buitenhotel. "Wij hebben nog nooit wat gewonnen vertelden de heer en mevrouw Thuis. Daarnaast hebben wij een moeilijk jaar achter de rug we zijn er ook echt aan toe om er even tussenuit te gaan." Ondertussen hebben zij een datum geprikt en zullen ze in het voorjaar van 2016 gaan genieten van een paar dagen rust in het Buitenhotel.

De ten Hag Makelaarsgroep is al ruim 45 jaar een vertrouwd gezicht op de woningmarkt in Oost-Nederland. Zowel particuliere klanten als ondernemers kunnen bij ten Hag terecht voor een taxatie of de aan- of verkoop van een woning of bedrijfspand. Daarnaast biedt ten Hag een compleet pakket aan financiƫle diensten en vastgoedmanagement. Dat laatste houdt in dat vastgoedeigenaren het beheer en onderhoud van hun pand(en) volledig aan ten Hag kunnen overlaten. Maar ten Hag is ook sterk in hypotheken, verzekeringen en pensioenregelingen. Deskundig advies en een product dat het best bij de persoonlijke situatie van de klant past, daar gaat het om.
"De veranderde tijd kent grote voordelen er zijn veel redenen om nu het huis te verkopen en een nieuwe woning te kopen. De huizenprijzen zijn realistischer geworden en de hypotheekrente is nog steeds erg gunstig", meent Kimbre Beumer.
Haar collega Eveline Reinders: "Wij van ten Hag Makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning of verkoop van uw eigen woning. Hebt u interesse in een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs!"


Plantsoenstraat 75, Doetinchem, tel. 0314-332491