Nick&Simon naar Mediamarkt Doetinchem.  Foto: Bertels Fotografie
Nick&Simon naar Mediamarkt Doetinchem. Foto: Bertels Fotografie Foto: Bertels Fotografie

Nick & Simon signeren in Mediamarkt

DOETINCHEM - De Media Markt in Doetinchem is er in geslaagd om het bekende duo Nick & Simon voor een signeersessie naar Doetinchem te krijgen. Op zaterdag 31 oktober van 11.30 uur tot 12.30 uur is het populaire duo in de Media Markt aanwezig. Iedereen die op die zaterdag het album 'Open' koopt krijgt daar de nieuwe single 'met dank aan jou' gratis bij. Deze single wordt op 30 oktober gepresenteerd en is de tweede single van het succesvolle album. Op de gratis single staan tevens drie, nog nooit eerder uitgebrachte, live bonustracks. Nick & Simon signeren het album persoonlijk en iedereen kan met het duo op de foto.

Door Walter Hobelman

"Even voor de duidelijkheid, het duo geeft geen optreden in de winkel. Dat zit er helaas niet in. Maar ongetwijfeld nemen ze alle tijd om hun fans te woord te staan", aldus Media Markt-bedrijfsleider Gerard Smit, die vorige week vrijdag van dit goede nieuws op de hoogte werd gesteld.
"Deze signeersessie is natuurlijk een geweldig promotie evenement voor onze winkel. We zijn nu een half jaar open en veel mensen uit de regio weten ons al te vinden. Maar we doen graag wat extra's voor onze trouwe klanten en voor de trouwe fans van Nick & Simon. Volgens het management van de zangers hebben ze hier in de Achterhoek een hele trouwe en grote aanhang."

Winkelbeleving
De Media Markt aan de burgemeester van Nispenstraat is een elektronicawinkel met een zeer breed aanbod.

'Allang geen dozen-schuif-winkel meer'

"We zijn allang geen dozen-schuifwinkel meer. Bij Media Markt weet iedereen steeds wat je er mag verwachten. Eerlijke prijzen, die dagelijks gecontroleerd worden en een bijzonder ruim assortiment. We creƫren een geweldige winkelbeleving waarbij men kennismaakt met de nieuwste producten. Bij de Media Markt krijg je vakkundig advies en maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk met ruime openingstijden en diverse bestel- en afhaalmogelijkheden. Of je nu een Media Markt-winkel binnenloopt of een bezoekje brengt aan de webshop, je komt niet voor verrassingen te staan", legt Gerard Smit de succesformule van Media Markt uit.

De winkel in Doetinchem is hier een uitstekend voorbeeld van. De ruime opzet, het grote aanbod en de klantgerichtheid van de verkopers is merkbaar aanwezig. De bezoeker kan producten aanraken en uitproberen en de belevingsgraad is hoog. Toch wil Smit verder gaan dan de 'dagelijkse dingen goed doen' en is hij er op gericht om de Media Markt klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. "Wij gaan ons dienstenpakket verder uitbreiden met bijvoorbeeld scherm- en tabletreparaties, zekerheidsplannen en bij het goedkoop overstappen naar energieleverancier Essent."

Handtekening
Iedereen die zaterdag 31 oktober een handtekening van Nick & Simon wil bemachtigen is tussen 11.30 en 12.30 uur van harte welkom. Er is volop parkeergelegenheid in de directe omgeving. De Media Markt heeft een eigen parkeergarage en tegenover de Media Markt kan men parkeren in de Amphion-garage. Ook de Catharinagarage is op loopafstand van de winkel.