Henri en Petra Berentsen. Foto: PR
Henri en Petra Berentsen. Foto: PR Foto: Foto: PR

Comfortabel wonen in herfst en winter

DIDAM - Valt het zwaar om afscheid te nemen van de zomer? Henri en Petra Berentsen van Altradi maken de overgang naar het koudere seizoen voor hun klanten graag aangenaam met een ruim assortiment dat het leven binnen en buiten comfortabel maakt. Altradi levert duurzame producten, waar de kwaliteit zichtbaar is in de details en de gebruikte materialen. Met bouwkundige beveiligingsproducten zorgt Altradi ook voor de veiligheid. 'Ontzorgen' is daarbij het motto. Door het geven van deskundig advies, het leveren van kwaliteit en het verlenen van betrouwbare service.

Door huis en tuin, binnen en buiten, comfortabel aan te kleden wordt een huis nog meer een thuis. Als men de overkapping voorziet van een glazen onderbouw, kan men er bij alle weersomstandigheden optimaal gebruik van maken.

Het vak met de paplepel ingegoten

De draaischuifwanden kunnen zonder verticale stijlen uitgevoerd worden, zodat - tegen weer en wind beschermd - van een vrij uitzicht naar buiten genoten kan worden. Door de isolerende werking bespaart de terrasbeglazing in de winter ook nog eens op energiekosten.

Als het eerdaags weer gaat vriezen, is het wel zo prettig dat de auto beschut staat. Dan hoeft men 's ochtends voor vertrek niet eerst de ramen te krabben. Door de constante luchtcirculatie beschermt een carport de auto beter tegen roest dan een garage. Het transparante dak neemt geen licht weg van de oprit. Altradi heeft carports in diverse prijsklassen. Een aluminium frame is de basis en voor het dak is de keuze uit platen van polycarbonaat of veiligheidsglas. De zijkanten zijn eventueel af te sluiten met wanden die extra bescherming tegen slecht weer bieden.

5 jaar
Altradi is inmiddels 5 jaar actief als specialist op het gebied van comfortabel wonen; Aankleding van de woning, waarbij binnen en buiten bij elkaar betrokken wordt. Producten die bescherming bieden tegen zon, wind en regen. En bouwkundige beveiligingsproducten die beschermen tegen ongewenste indringers. De ervaring van eigenaar Henri Berentsen en zijn vrouw Petra gaat al veel langer terug. Pa en ma Berentsen begonnen in 1977 Diem Zon, dus Henri kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Vanaf 1983 werd hij een vaste waarde aan het bedrijf toegevoegd.
Het concept van Altradi is dat de producten luxe en onderscheidend zijn. Henri en Petra bedienen de particuliere markt in het hogere segment en de zakelijke klanten, met horeca als specialisatie. Men is altijd welkom om in de showroom de exclusieve producten te komen bekijken. Op afspraak kan dat ook op locatie of buiten de reguliere openingstijden om.


Wilhelminastraat 116a, Didam

tel. 0316-29 72 00