Modieus en sportief bij Schoenmode Jeannette in Gaanderen. Foto: PR
Modieus en sportief bij Schoenmode Jeannette in Gaanderen. Foto: PR Foto: Foto: PR

Podotherapeut aanwezig bij Schoenmode Jeannette

GAANDEREN - Podotherapeut Mark Schreurs van Voetencentrum Wender Doetinchem is donderdagmiddag 19 november weer aanwezig voor vrijblijvend voetadvies.

Men kan voor deze middag een afspraak maken met Schreurs via tel. 0315-323839. Hij signaleert voetklachten en eventueel kan er een vervolgafspraak worden gemaakt bij Voetencentrum Wender in Doetinchem. Mark Schreurs kan deze middag een voetscan maken.

Een podotherapeut heeft de beschikking over een breed scala aan behandelmethodes. Voor elk voetgerelateerd probleem kijkt de podotherapeut naar een passende oplossing. Veel voorkomende voetklachten die de podotherapeut ziet zijn: Klachten aan voeten en benen als gevolg van een standsafwijking van de voeten (denk hierbij aan platvoeten, holvoeten, gekantelde voeten of voeten met een aangeboren afwijking); Overbelastings- of vermoeidheidsklachten, door een afwijkende voetstand of overmatige belasting; Rug-, knie- of heupklachten, als gevolg van een verkeerde voetstand en looppatroon; Teenafwijkingen zoals hamertenen, klauwtenen of ingegroeide nagels; Huidproblemen door bijvoorbeeld eelt en likdorens; Klachten als gevolg van slecht passend schoeisel; Klachten bij specifieke hulpvraag van sporters, diabetici, reumapatiƫnten en kinderen; Wanneer men denkt deze klachten te ervaren, is het wellicht raadzaam om een vrijblijvende afspraak te maken.
Voetencentrum Wender is aangesloten bij ProVoet en het NVvP. Tevens is het ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.
Tevens is er een hele leuke nieuwe tussencollectie binnen van het merk Durea (zie bijgaande foto). Deze trendy sneaker is binnen in de kleuren brons en zilver. In twee wijdtes verkrijgbaar: G (normale wijdte) en H (bredere wijdte) verkrijgbaar. Uiteraard met het stevige comfort wat men van Durea gewend is met een uitneembaar voetbed en voldoende teenruimte.
Ook zijn er nieuwe modellen binnen van het zeer comfortabele Duitse merk Goldkrone. Deze schoenen zijn naadloos en uitermate geschikt voor mensen met reumatische voeten, gevoelige voeten en diabetici. De Goldkrone collectie is voorzien van een uitneembaar voetbed en meerdere wijdtematen.


www.schoenmodejeannette.nl