80 vrouwlijke ondernemers bijeen op stadion De Vijverberg. Foto: PR
80 vrouwlijke ondernemers bijeen op stadion De Vijverberg. Foto: PR Foto: Foto: PR

Bijeenkomst van ondernemende vrouwen

Rabobank, Grootse Vrouwen en Supervrouwen werken samen

DOETINCHEM - Rabobank Graafschap organiseerde onlangs een bijeenkomst, specifiek voor ondernemende vrouwen. De bijeenkomst werd in samenwerking met Grootse Vrouwen Achterhoek en Supervrouwen De Graafschap gehouden in de Rabobank Lounge van stadion De Vijverberg. 80 ondernemende vrouwen gingen deze avond op zoek naar de regels van het spel. 'Want hoe krijg je wat je wilt, als je er niet om vraagt?' Tijdens de workshop 'strategisch onderhandelen' kwam hierover meer duidelijkheid. Met de uitleg over de goden en godinnen en diverse tips-and-tricks in het onderhandelingsproces hebben de ondernemende vrouwen veel handvatten gekregen. Voortaan krijgen zij met een goede voorbereiding, strategie en door het inzetten van hun vrouwelijke kracht tijdens het onderhandelen, wat ze willen, zo verwacht de organisatie. 'Ze spelen het spel met plezier!'


Fakkeltocht Amnesty op Dag van de Rechten van de Mens

ULFT - Amnesty werkgroep Ulft houdt op donderdagavond 10 december een fakkeltocht in het kader van De Dag van de Rechten van de Mens. Deelname aan deze tocht is gratis en start om 19.30 uur bij het Portiersgebouw van de DRU Cultuurfabriek. Fakkels worden ter beschikking gesteld, een vrijwillige bijdrage hiervoor is welkom. De tocht voert langs verschillende plekken in Ulft. Tijdens en ook aan het einde van de tocht (rond 20.30 uur) is er een kort muzikaal intermezzo met medewerking van de band 'Great'.

De Amnesty-groep nodigt iedereen van harte uit om aan deze fakkeltocht deel te nemen. Op 10 december dag werd in 1948 de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens door de VN aangenomen. Mensenrechten worden wereldwijd nog altijd op grote schaal geschonden. Deze dag is niet alleen om te vieren dat mensenrechten er zijn, maar ook om aandacht te vragen voor de betekenis hiervan.