Hardlopen in de bossen.
Hardlopen in de bossen. PR

Gratis proefles voor start van hardloopclinic van ARGO

Doetinchem - Hardlopen is een populaire en feitelijk de op één na meeste beoefende sport in ons land. Hardlopen doe je omdat het je helpt te ontspannen, je conditie en fitheid te verbeteren, beter adem te halen, beter te slapen, fysiek jonger en sterker te blijven, meer te onthouden. 

Atletiekvereniging ARGO Atletiek uit Doetinchem start binnenkort een Hardloop Clinic, die volledig gericht is op de beginnende hardloper vanaf 16 jaar.
De vereniging bestaat dit jaar 60 jaar, en gedurende de laatste 20 jaar hebben de trainers in circa 40 clinics zo'n 2.000 mensen begeleid bij het zetten van de eerste hardlooppassen.
Op zaterdag 18 september wordt een gratis proeftraining aangeboden. De trainers vertellen dan wat meer over de opzet en inhoud van de clinic en gaan hierna de baan op voor een echte training. Inclusief warming-up, enige loopscholing, de kern en de cooling-down. Na afloop krijgen de deelnemers een kopje koffie of thee. De clinic start op 25 september.
Gedurende 13 zaterdagen gaan de deelnemers van 9.30 tot 10.45 uur met elkaar trainen, elke week een stapje verder in het speciale schema en uiteindelijk loopt men op zaterdag 18 december al tussen de drie en vijf kilometer aan één stuk.
Opgave voor deelname aan de gratis proeftraining: bas.waterham@argoatletiek.nl.

www.argoatletiek.nl