Alzheimer Trefpunt van start

Lichtenvoorde - Op woensdag 22 september gaat, na ruim anderhalf jaar gedwongen sluiting vanwege de coronamaatregelen, het Alzheimer Trefpunt (voorheen Alzheimer Café) Lichtenvoorde weer van start. Het thema tijdens deze eerste bijeenkomst is: ontmoeting en verhalen delen.

Naast een nieuwe naam heeft het Alzheimer Trefpunt ook een nieuwe locatie. Belangstellenden zijn welkom op 22 september van 20.00 tot 21.30 uur in Cultureel Centrum Den Diek aan de Dijkstraat 30 en de nieuwe ‘gezichten’ in de werkgroep worden dan voorgesteld. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.
Maar voor mensen met dementie en hun mantelzorgers was de afgelopen coronaperiode extra zwaar. De eerste twee bijeenkomsten (22 september en 27 oktober) staan in het teken van elkaar ontmoeten, verhalen delen en weer samen in verbinding komen.
"We zijn benieuwd wat corona met u heeft gedaan? Hoe u bent omgegaan met de beperkende maatregelen? En welke gevolgen corona voor u en uw dierbare met dementie heeft gehad? U kunt in gesprek met lotgenoten, vragen stellen aan professionals en tips en ervaringen delen", meldt de organisatie.
De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Trefpunt is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie.
Meer informatie: 06-13514411.


www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland